Una Mas

Dankzij Una Más proef je de wereld in je glas. Una Más betekend “nog eentje” in het Spaans. Zeg het in een willekeurige Spaanse bar en er staat binnen de kortste keren een nieuw drankje voor je neus.

Eigenaren Alex Kasius en Rick van Bezooijen willen zich onderscheiden van het huidige aanbod van slijterijen en pakken de dingen anders aan dan de gemiddelde slijterij. Met een eigen label en volledige zelfstandigheid kunnen we veel lokaler inspelen op de wijk. De winkel in Snel en Polanen heeft een enorm assortiment aan dranken en alles wat daarmee te maken heeft. Of het nu gaat om een mooi speciaal bier, een sublieme wijn, een bijzondere whisky of een stoere borrel. Bij UNA MÁS bent u aan het juiste adres!

Wilt u iemand verwennen?

Dan vindt u bij Una Más een ruime keuze aan geschenkverpakkingen, waar voor ieders smaak iets bij zit. Vaak met bijzondere extra’s. Wij maken al onze geschenken zelf dus de mogelijkheden zijn eindeloos. Het einde van het jaar nadert ook alweer en is het weer tijd om na te denken over relatiegeschenken. We helpen u graag. Loop gewoon even binnen in de winkel!

Bij Una Más zijn we er ook van bewust dat u soms vragen heeft als: ‘Welke wijn schenk ik bij mijn diner vanavond? Wij hebben een uitstekende kennis van dranken en adviseren u dan ook graag. U bent hier altijd van harte welkom!