JD Bloemen

Uw specialist in bloemen. Het ‘kleinste’ winkeltje op Snel en Polanen met de grootste mogelijkheden. De Plek waar wij met grootste zorg en tijd uw boeket samenstellen uit het geruime assortiment wat aanwezig is. Of de keuze uit één van de boeketten, groot of klein, welke wij vooraf al voor u hebben samengesteld. Niets is ons te gek.

De liefde voor dit speciale vak proberen wij op alle fronten uit te stralen. Ons ruime assortiment bloemen i.c.m. de diverse mond- geblazen vazen van Fidrio maken uw cadeau compleet.

Ondertussen bestaan wij al 5 jaar op het winkelcentrum Snel en Polanen. Daarnaast hebben wij nog een vestiging in Nieuwegein wat daardoor de mogelijkheid geeft om datgene wat niet in ons kleine winkeltje past dit vanuit de andere vestiging over te laten komen.

Al met al zien wij u dus graag in onze winkel om U met onze producten te mogen verwennen. Uw Rouw en Trouwbloemwerk verzorgen wij voor u met grootste zorgvuldigheid. Dit om zo'n onvergetelijke dag zo speciaal mogelijk te maken. Vraagt u gerust naar de mogelijkheden.

Ook kunt u een uitgebreid assortiment vinden qua kamer en tuinplanten. Uw terras opleuken met een bloeiende plant, gebonden aan de seizoenen of uw complete kamer inrichten met nieuwe zuurstofrijke planten. Ook hier doen wij ons best om een assortiment aan potterie voor neer te zetten wat niet/nauwelijks in Woerden te vinden is. Wanneer u specifiek naar iets op zoek bent wat wij op dat moment niet hebben, zijn wij hiertoe uiteraard bereid om voor u op zoek te gaan. Voor ieder wat wils dus; verjaardag, diplomering, trouwen, rouwen of gewoon lekker voor uzelf.