Kaas & Meer By Gill

Kaas en Meer bij Gill, de kaasspeciaalzaak van winkelcentrum Snel & Polanen. Voorheen zijn jullie altijd welkom geweest bij Karsemeijer Kaaspsecialiteiten, dit is sinds vorig jaar veranderd. Als jonge onderneemster ben ik deze uitdaging aangegaan en sinds februari 2020 staan wij al elke dag met een glimlach voor jullie klaar.

Niet alleen voor een stukje kaas, maar ook voor een gezellig praatje. Gewoon even bij ons binnenlopen voor een gezellig gesprek is eerder regel dan uitzondering. En dat is wat ons werk zo mooi maakt. Dagelijks contact met onze klanten, bekende gezichten die we terug zien komen in de winkel. Hier doen we het allemaal voor.

Elke dag doen wij ons best om jullie te voorzien van vers afgesneden kaas, een grote selectie aan speciale buitenlandse kaasjes en vers gebrande noten. Minstens twee dagen in de week hangt de geur van vers gebrande noten dan ook bij ons binnen, een geur die je naar binnen trekt als je langsloopt. Doordat wij onze noten elke week vers branden, zijn ze altijd vers en knapperig. En dat proef je! Onze Noord Hollandse kaas komt bij de CONO kaasmakers vandaan, een weloverwogen keuze, aangezien dit de groenste kaasmakerij van de wereld is. Het milieu blij, wij blij. Onze boerenkazen worden allemaal met de hand geselecteerd en komen dan ook bij verschillende boeren vandaan, hierdoor hebben wij een selectie van boerenkazen die allemaal in hun eigen leeftijd uitblinken. Vraag gerust een keer of er wat geproefd mag worden. Voor ons assortiment gaan wij beurzen en leveranciers af, en proeven wij alles eerst zelf. Alleen het lekkerste komt uiteindelijk bij ons in de toonbank te liggen. Loop even binnen en laat je inspireren en verrassen.