Dierspecialist van der Vaart

Dierspecialist is de dierenspeciaalzaak die al ruim tien jaar staat voor service, professionaliteit en oprechte liefde voor dieren. Bij ons vindt u kennis en deskundigheid op het hoogste niveau! Dierspecialist van der Vaart biedt een uitgebreid assortiment aan kwaliteitsproducten.

Van kattenkrabpaal, hondenriem, konijnenkooi of dierenvoeding, bij ons vindt u alles voor uw huisdier. Zo zijn wij ook gespecialiseerd in voedingsadvies op maat voor uw hond, en hebben daarom een zeer ruim assortiment aan voeding en snacks, ook hypoallergeen. Bij ons kunt u ook langskomen om uw hond te laten wegen of om een mooi tuig te passen.

We hebben ook een prachtige aquarium afdeling met de mooiste vissen en planten. Van goudvis tot zoetwaterrog... Kom langs en laat u verbazen door onze wondere waterwereld! We geven u graag tips en tricks, testen van uw aquariumwater is bij ons altijd gratis. Tevens kunt u uw co2 fles laten vullen.

Verder is er een mooie grote hengelsport afdeling aanwezig met de beste merken. Iedere week verse maden, wormen en casters, en dat het hele jaar door. En ook hier krijgt u uiteraard weer het beste persoonlijke advies. De grootste vangsten doet u bij ons!

Heeft u advies nodig over de verzorging van uw huisdier? Voor al uw vragen kunt u bij ons terecht, bij Dierspecialist van der Vaart doen we net een stapje meer voor u!