Giant Store Kraan

Kraan Tweewielers is een familiebedrijf met 2 filialen in Woerden, gelegen aan de Spoorlaan en aan het La Fontaineplein in de wijk Snel en Polanen.

Het filiaal aan het La Fontaineplein is, ter vervanging van het voorgaande filiaal in Houten, in september 2020 geopend. De beslissing om in de wijk Snel en Polanen een nieuw filiaal te openen is omdat er steeds meer vraag was naar een fietsenwinkel en reparatiepunt. Op dit filiaal is er een ruim aanbod in onderdelen en accessoires, maar ook in kinder- stads en elektrische fietsen is er veel keuze. Er zijn in het assortiment ook gerecyclede producten beschikbaar, dit om bij te dragen aan een beter milieu. Bij het filiaal aan de Spoorlaan, die gelegen is nabij het station, wordt de focus voornamelijk gelegd op de verkoop van 2e hands fietsen en reparaties. Ook kan men hier terecht voor het huren van stadsfietsen, elektrische fietsen, tandems en kinderfietsen.

Bij Kraan Tweewielers staan persoonlijke aandacht en service hoog in het vaandel. Door het ruime assortiment wordt getracht te voldoen aan ieders persoonlijke wens en voorkeur.