Kwaliteit's Slagerij Arsenal

Mijn naam is Pieter de Bruin en ben sinds 1 juli trotse eigenaar van slagerij Arsenal in Woerden en daarbij met 19 jaar ook de jongste slager in Woerden en omstreken. Voorheen was dit de slagerij van mijn opa, maar opa is met pensioen en heeft met trots het stokje aan mij overgedragen.

Ik ben nu al 6 jaar werkzaam in de slagerij en heb in die tijd erg veel geleerd van mijn opa. Ik heb ook mijn opleiding tot chefslager afgerond, zodoende ben ik klaargestoomd voor het overnemen van de slagerij.

In mijn slagerij staat goede service, de beste kwaliteit en specialisme hoog in het vaandel. Bij ons bent u geen nummer maar een uitdaging. De uitdaging is om uw verwachtingen te overtreffen. In onze eigen worstmakerij en onze eigen keuken maken we de lekkerste grillworsten en maaltijden voor u. Ook maken wij voor u de lekkerste broodjes met verse vleeswaren. En het belangrijkste niet te missen, ook voor heerlijk rundvlees van de dikbil en mals kalfs en lamsvlees bent u bij ons op het juiste adres.

Wij verzorgen graag een leuke, lekkere en complete BBQ bij u thuis of bij uw bedrijf, en verzorgen wij heerlijk buffetten van soepen tot stampotten.

U kunt altijd bij ons in de winkel terecht voor advies, een lekker stukje vlees en een gezellig praatje.

Tot ziens in onze winkel.