Nieuws

 • Kras & scoor EK-editie!

  Het EK voetbal staat voor de deur! Daarom maak jij van 12 juni t/m 14 juli kans op fantastische prijzen tijdens de Kras & Scoor EK actie!

  Bij besteding van € 5,- of meer ontvang je bij de deelnemende winkels één voucher. Scan de QR-code op de voucher of ga direct naar www.krasenscoorsnelenpolanen.nl en vul jouw unieke code in. 'Kras' vervolgens met je vinger op je mobiele telefoon het plaatje weg en je ziet direct of je een prijs hebt gewonnen!

  Prijs gewonnen? Je ontvangt direct een e-mail met omschrijving van de desbetreffende prijs, een unieke code én waar je de prijs kunt ophalen

  12 juni

 • De Surprise Shopper komt weer op bezoek

  En wel op vrijdag 29 maart tussen 12.00 - 17.30 uur. De Surprise Shopper verrast bezoekers door de aankopen af te rekenen. Kom gezellig winkelen en wie weet ben jij een van de gelukkigen!

  23 december

 • 23 december

  Op zaterdag 23 december is er volop kerstsfeer in het centrum! Zo komt de Mini Kerstman op bezoek, zorgen de Twinkle Tunes voor gezellige kerstklanken en is de arrenslee aanwezig!

  23 december

 • 22 december

  Op vrijdag 22 december zorgt de Kerst Jukebox voor een fantastische kerstsfeer in het centrum! Vraag bij de Swingende Kok een gezellig kerstliedje aan en wie weet doen jullie samen wel een dansje!

  22 december

 • Rij een rondje mee in de Sint Express!

  Op zaterdag 25 november rijdt de Sint Express tussen 12.00 - 16.00 uur rond in het winkelcentrum. Stap in bij de StrooiPieten en ontvang bovendien een handje vol lekkers!

  Het Scan & Win Prijzenfestival bij Snel & Polanen

 • Het Scan & Win Prijzenfestival is van start gegaan!

  In de periode van 4 t/m 30 september ontvang je 1 scankaart bij elke aankoop vanaf 5,-. Scan de kaart vervolgens bij de Scan & Win zuil, deze is te vinden bij Jumbo Langerak Woerden. Heb je een prijs gewonnen? Dan wordt de bon waar jouw prijs op staat direct geprint. Heel veel succes!

  Het Scan & Win Prijzenfestival bij Snel & Polanen

 • Vaderdag staat voor de deur en dit vieren wij op zaterdag 17 juni in Winkelcentrum Snel & Polanen!

  Om te beginnen trakteren wij alle vaders vanuit een Piaggio wagen op een heerlijk kopje Barista koffie... Echte kwaliteit! Daarnaast zorgen "The Flageolettes" voor gezelligheid in het centrum. Dit trio verplaatst zich door het centrum met sfeervol muziek repertoire!

  Vaderdag bij Snel & Polanen

 • In de periode van 22 maart t/m 8 april profiteer je van fantastische aanbiedingen.

  In de periode van 22 maart t/m 8 april profiteer je van fantastische aanbiedingen in Snel & Polanen én maak je kans op één van de vele prijzen! De strippenkaart is verkrijgbaar bij onze ondernemers. Check it out!

  Strippenkaart

 • Kraan Tweewielers wordt Giant Store Kraan!

  Per 1 januari 2023 wordt Kraan Tweewielers omgedoopt tot Giant Store Kraan!

  De pieten spelletjeskar

 • 𝗞𝗿𝗮𝘀 & 𝗦𝗰𝗼𝗼𝗿: 𝘀𝗽𝗲𝗲𝗹 𝗺𝗲𝗲 𝗲𝗻 𝘄𝗶𝗻 𝗳𝗮𝗻𝘁𝗮𝘀𝘁𝗶𝘀𝗰𝗵𝗲 𝗽𝗿𝗶𝗷𝘇𝗲𝗻!

  Speel mee van 19 november t/m 17 december en maak kans op fantastische prijzen.

  De pieten spelletjeskar

 • De pieten spelletjeskar

  Vrolijke spelletjespieten rijden rond met een kar vol leuke Sinterklaasspelletjes.

  De pieten spelletjeskar

 • Afronding Fase 3A en begin Fase 3B

  Fase 3A van de werkzaamheden rondom de Steinhagenseweg tussen het winkelcentrum Snel & Polanen en de afbuiging van de Beneluxlaan ter hoogte van het Minkema College is succesvol afgerond.

  Tussen 19 september en begin oktober 2022 wordt gewerkt aan fase 3B.

  Fase 3B met uitleg

 • Verdere werkzaamheden Steinhagenseweg

  Vanaf 5 september tot half oktober 2022 wordt er gewerkt aan en rondom de Steinhagenseweg tussen het winkelcentrum Snel & Polanen en de afbuiging van de Beneluxlaan ter hoogte van het Minkema College.

  De werkzaamheden gebeuren in 3 fases, we houden u via Facebook en de website op de hoogte van de tijdelijke verkeerssituaties.

  Fase 3 met uitleg
  Fase 3

 • Werkzaamheden Steinhagenseweg

  Van 25 juli — 12 augustus is het winkelcentrum verminderd bereikbaar.

 • Jubileumactie