Jumbo Langerak

Iedere dag de leukste boodschap. Bij Jumbo Langerak willen we dat onze klanten met plezier en gemak hun boodschappen kunnen doen. We maken lekker en gezond eten voor iedereen makkelijk en bereikbaar.

Ondernemer Jurgen Langerak staat 7 dagen in de week, samen met zijn team van in totaal 250 medewerkers klaar, om u te helpen bij de dagelijkse boodschappen met het grootste unieke assortiment, tegen de laagste prijs en de allerbeste service.

Sinds een half jaar ben ik met trots de ondernemer van deze prachtige Jumbo supermarkt in Snel en Polanen. Een fantastische winkel waar ik al 14 jaar werkzaam ben en die ik in januari van Piet en Paula Nap heb overgenomen. Het meest trots ben ik op mijn team die iedere dag klaar staan om uw verwachtingen te overtreffen.

Bij ons in de winkel hebben wij het meest uitgebreide assortiment van Woerden. Wij onderscheiden ons in het ruime vers aanbod. Op alle versafdelingen bereiden wij verse producten. Zo vind u bij ons vers gemaakte maaltijden, salades en pizza’s op onze keuken afdeling. Ook bereiden wij vers gebrande noten, verse eierkoeken, vers gegrilde kippen etc. Uniek in onze winkel zijn de slagerij en onze Sushi afdeling. Frank, onze slager en mr. Dong, onze Sushi chef maken dagelijks de lekkerste producten voor u.

Op onze kruidenierswaren afdeling is de keuze zeer uitgebreid. Biologische, suikervrije en fair trade artikelen zijn ruim aanwezig. Heeft u iets te vieren? Kijk dan eens in ons Hema assortiment.

De dames en heren van onze kassa afdeling helpen u graag en bieden u veel service. Snel winkelen met de zelfscan of even uw postpakket versturen? Het kan allemaal. Een mooi bosje bloemen als u op visite gaat is natuurlijk ook geen probleem. En wilt u echt iets moois dan kan dat op vrijdag en zaterdag bij onze bloemisten.

Wij zien u graag in onze Jumbo!

Jurgen en Priscilla
Langerak